DVK Egem 5 - 1 KSV Rumbeke

Wedstrijd Dames op zondag 26 november 2023 om 13:00

Verslag wedstrijd

Het beloofde een zware wedstrijd te worden op het veld in Egem.

In de eerste 2 minuten zijn er meteen 2 goede kansen voor Rumbeke. Myrthe stuurt eerst Shana en vervolgens Efleurie alleen weg richting de keeper, maar 2x een goede redding. In minuut 8 en 9 twee kansen voor Egem waar Lore goed tussen zit. Na 17 minuten volgt de 1-0. Voorzet vanop de rechterkant die word binnengekopt aan de tweede paal. Minuut 22 de 2-0, een afstandschot die net onder de deklat binnen valt. Voor de rest nog 2 kansen voor Egem in de eerste helft. Na het sterk begin een moeilijke helft voor Rumbeke op dit modderige veld.

In de tweede helft volgen er nog 4 doelpunten. Egem zet massaal druk en maakt het voor Rumbeke moeilijk om tot voetballen te komen. Na 55 minuten 3-0, opnieuw een afstandschot die in doel verdwijnt. Na de 3-0 kan Rumbeke snel de 3-1 maken, keeper die in de fout gaat bij het uitkomen en Efleurie die het kan afstraffen. Eventjes nog wat hoop tot een kleine 10 minuten later de 4-1 volgt met opnieuw een aanval over de flank die aan de 2de paal word binnengewerkt. Alsook na 75 minuten een identieke aanval die de 5-1 eindstand op het bord zet. Egem was een maatje te sterk.

Op naar volgende week, een thuismatch tegen K.V.K. Avelgem om 15 uur. De nummer 8 in het klassement die 1 puntje meer telt dan Rumbeke.